Formadors

Isabel Amat  linkedin

Directora d’Innovació Col·laborativa i Desenvolupament de Negoci Biotech a Reig Jofre des de 2013. Més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de les Start-ups de Recerca biomédica, participant  en la fundació de diferents start-ups: Archivel Farma, una Empresa Biotech enfocada en el desenvolupament d’una vacuna de tuberculosi, Manremyc i Specypig. Adjunta a la Presidència de CataloniaBio. Màster in Business education in IESE. Química per la Universitat de Barcelona.

JL_falco

Josep Lluís Falcó  linkedin

Amb 21 anys d’experiència en el sector biomèdic, Josep Lluís Falcó ha treballat tant per a grans companyies farmacèutiques (Sanofi), com per a petites i mitjanes empreses (Ferrer). A més a més, ha treballat a les Oficines de Transferència de Tecnologia de la UB i a diverses consultories, com ara Antares Consulting. La seva experiència es basa en estratègies en el sector de la salut, transferència de tecnologia, cerca de finançament per a empreses emergents, desenvolupament de negoci, màrqueting, accés al mercat i assumptes regulatoris i d’administració de comptes. Actualment és CEO i fundador de l’empresa  GENESIS Biomed.

 

Antonio Gómez  linkedin

Antonio Gómez té gairebé 20 anys d’experiència en la indústria farmacèutica. Ha treballat al grup Janssen R+D a Toledo i a Janssen Parmaceuticals a Beerse (Bèlgica). Ha ocupat diferents posicions de coordinació dels projectes interns, com a científic IT  amb un rol especial en el desenvolupament de Janssen R+D Electronic Lab Notebook. Des de 2013 ocupa la posició d’enllaç a Espanya del Centre d’Innovació de Johnson & Johnson a Londres.

 

Alejandro Griffiths  linkedin

Advocat en exercici des de 1999. Té una àmplia experiència en els camps de la innovació i l’assessorament d’universitats, centres de recerca, empreses tecnològiques i la creació d’empreses a la transferència de tecnologia i la propietat intel·lectual, així com en els contractes de investigació en col·laboració, i en consorcis internacionals de recerca, tant a nivell nacional com internacional.

 

Jordi Naval  linkedin

Llicenciat en Farmàcia per la UB i en Bioquímica per la UAB, Jordi Naval ha cofundat sis empreses. La darrera, Aelix Therapeutics, és una spin-off que pretén impulsar el desenvolupament de la primera vacuna capaç de curar la infecció per VIH. Actualment també és director de la Fundació Bosch i Gimpera.

 

Júlia Palma  linkedin

És llicenciada en Direcció i Administració d’Empreses per la UB amb un Postgrau en gestió d’empreses europees per la Universitat de Bournemouth. Té experiència a l’empresa privada a les àrees de màrqueting i comerç exterior i porta més de 6 anys com a responsable de l’Àrea d’Emprenedoria i Creació Empresarial del Parc de Recerca UAB. Ha acompanyat a més de 300 projectes emprenedors del Campus UAB.

 

Olga Rue  linkedin

És llicenciada en Dret per la UB. Bona part de la seva trajectòria professional s’ha desenvolupat en l’àmbit de l’assessorament financer i fiscal, havent estat associada a diversos bufets col·lectius de Barcelona. Des del 2012 és directora general d’Archivel Farma on ha participat en aixecar diferents rondes de finançament de la companyia.

 

Luís Ruiz  linkedin

CEO de Spherium Biomed S.L (former Janus Develoments). És doctor en biologia molecular. Després de deu anys de recerca acadèmica, el 1997 va començar la seva trajectòria empresarial a Almirall, en gestió de projectes i desenvolupament de negoci. El 2001 va deixar Almirall per participar en la creació d’Advancell, on va exercir de CEO des del seu inici fins al desembre de 2008, any que va deixar el seu càrrec per crear Janus. El 2002 va participar en la creació d’ERA-Plantech (avui ERA-Biotech). És fundador de CataloniaBio (l’associació catalana d’empreses de biotecnologia) i membre de la junta directiva.

Juan F. Sangüesa  linkedin

És enginyer i doctor en Bioquímica per l’INSA de Lió i la Universitat de Montpeller, respectivament. Entre 2009 i 2013 va treballar a la Unitat de Projectes de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC). Al novembre de 2013 es va incorporar a l’equip del PRUAB per posar en marxa i coordinar la nova àrea de Finançament i Gestió de Projectes.

 

Sergi Trilla  linkedin

Doctor en Medicina per la UAB especialitzat en ginecologia per la universitat de Birmingham i MBA per la UB. Ha treballat molts anys en diverses posicions dins de la indústria farmacèutica com a Director de Màrqueting Internacional de Ferrer, i com a responsable de la comercialització mèdica de Sanofi. Al 2002 funda Trifermed, la primera empresa CBDO especialitzada en Ciències de la Salut. Té experiència en disseny i validació de models de negoci, desenvolupament de mercat, en gestió de projectes i Deal Making. Participa activament com a ponent a congressos internacionals, és mentor en diferents programes tant en empreses com a universitats. A més a més, és professor del Màster d’Innovació i Emprenedoria en el sector sanitari d’ESADE.

 

Xavier Vallvé  linkedin

És l’actual cap de l’Oficina de Valorització i Patents de la Universitat Autònoma de Barcelona. És llicenciat en química i bioquímica per la Universitat de Barcelona, té un màster en Economia Aplicada i ha realitzat formació especialitzada en propietat industrial en diferents centres internacionals. És Agent Europeu de Patents després de superar l’European Qualifying Examination al 2012.

 

Albert Ventura  linkedin

Format a Berkeley i HEC Paris, amb MBA d´ESADE, ha fundat diversos projectes i actualment participa en empreses com a soci i conseller. Destaquen Capital Cell, una plataforma de crowdfunding de projectes de biotecnologia. AirWaters, que explota una patent de potabilització d’aigues, amb plantes a Brasil, Xina, Xile, Perú i Australia. Imagine Creativity Center, iniciativa de creació de startups a San Francisco o Icar Vision, empresa Fintech amb algoritmes i sistemes de verificació que valida documents i identitats a 12 països.