Mentors

 

Jaume Amat linkedin

Jaume Amat té una llarga experiència en la creació d’empreses, concretament dins el sector biotecnoloògic.

 

Carles Doménech linkedin

Carles Doménech té més de 25 anys d’experiència internacional dins de la indústria farmacèutica i biotecnològica, tant en el desenvolupament de negoci com en el capital risc de biotecnologia i en la direcció i creació de noves empreses. Es va graduar en Biologia el 1985 i ha adquirit formació empresarial addicional a l’escola de negocis ESADE.

 

 

Sergi Audivert linkedin

És un dels fundadors de l’empresa AB-BIOTICS, creada al 2004, on exerceix tasques de CEO-COO. La seva activitat es centra principalment en el desenvolupament de negoci, la relació amb clients, proveïdors i inversors.

 

Josep Lluís Falcó  linkedin

Amb 21 anys d’experiència en el sector biomèdic, Josep Lluís Falcó ha treballat tant per a grans companyies farmacèutiques (Sanofi), com per a petites i mitjanes empreses (Ferrer). A més a més, ha treballat a les Oficines de Transferència de Tecnologia de la UB i a diverses consultories, com ara Antares Consulting. La seva experiència es basa en estratègies en el sector de la salut, transferència de tecnologia, cerca de finançament per a empreses emergents, desenvolupament de negoci, màrqueting, accés al mercat i assumptes regulatoris i d’administració de comptes. Actualment és CEO i fundador de l’empresa  GENESIS Biomed.

 

Sergi Gassó linkedin

És co-fundador i gerent de Desenvolupament de Negocis de l’empresa Fuelium. També es fundador i CEO de l’empresa Pragmatic Diagnostic. Les dues empreses participen activament en introduir la innovació en el camp del diagnòstic in vitro, amb l’objectiu d’apropar solucions de diagnòstic a la societat.

 

Rosendo Garganta linkedin

CEO de Devicare,  empresa de base tecnològica dedicada al desenvolupament de dispositius mèdics d’ús domèstic nous per controlar els pacients crònics a través de biosensors, l’IO i grans volums de dades. També és inversor privat, principalment en empreses de dispositius mèdics en les primeres etapes. S’ha format en emprenedoria a la universitat de Cambridge. Ha participat en BioEmprendedor XXI, al programa Empenta i al YUZZ.

 

Carlos Lurigadoslinkedin

Llicenciat en Veterinària i Potsgrau en Indústria Farmacèutica per la UAB, i Màster en Gestió de Projectes per La Salle – Universitat Ramon Llull. Cofundador i CEO de Freeox Biotech, una empresa que té com objectiu el desenvolupament de teràpies que disminueixin els efectes de l’estrès oxidatiu a l’organisme, i més concretament en el tractament de l’ictus. Té una àmplia experiència en desenvolupament de fàrmacs en empreses farmacèutiques i en la promoció de la innovació a entorns hospitalaris. Ha estat també Cap d’Emprenedoria i Creixent Empresarial a Biocat on promovia programes estratègics per promoure la creació i creixement d’empreses al sector biotecnològic.

 

Ferran Pujol linkedin

Doctor en Química Orgànica per la Universitat de Barcelona, amb més de trenta anys d’experiència en recerca i desenvolupament a la Industria Farmacèutica (Laboratoris Almirall) on he portat la direcció de Desenvolupament Químic, compaginant-ho amb la figura de Project Leader d’industrialització de nous productes farmacèutics . Des de 2015, soci fundador de Cuantum medical cosmètics s.l., empresa dedicada al disseny, desenvolupament, fabricació y comercialització d’Adhesius de cianoacrilat per aplicacions Mèdiques i Cosmètiques, ocupant la posició de Director General d’Operacions (COO).

 

Marc Ramis linkedin

Marc Ramis està fortament interessat en projectes d’investigació translational i Bioemprenedoria. És cofundador de diverses empreses com Senolytic Therapeutics, Chasing Science i Tech & Business Innovation (TBI). També és assessor estratègic i membre de la junta de diverses organitzacions.