El Parc de Recerca UAB llança una nova edició del Programa de Generació d’Idees per donar suport al personal investigador del campus de la UAB a modelar les seves idees i generar solucions de mercat a partir de la seva recerca. Aquest any, el Programa pretén generar projectes en el sector de la biotecnologia industrial i la biomedicina.

El proper 16 de març a les 12:30 tindrà lloc a la Sala de Graus de les Facultats de Ciències i Biociències de la UAB la presentació d’aquesta nova edició del Programa, en la qual s’explicarà el seu objectiu i característiques. La sessió està dirigida als degans i deganes, directors i directores, investigadors i investigadores de centres i grups de recerca del campus de la UAB. Per assistir a la jornada, cal registrar-se prèviament a través del formulari d’inscripció.

El Programa de Generació d’Idees consisteix en una activitat formativa i pràctica, dirigida a investigadors, doctorands i estudiants de tot el campus de la UAB, per tal d’ajudar-los a generar idees i transformar-les en solucions que puguin arribar a la societat. La formació es focalitza en les tècniques de lean start up. És a dir, conèixer el client -sigui administració, persona física o empresa-, identificar el problema que hi ha i desenvolupar el prototip o servei conjuntament amb el client.

Començarà el mes d’octubre i s’estructura en tres fases. La primera part consistirà en diferents sessions creatives per generar idees i donar-les-hi forma, a partir de tècniques de coworking. En la segona, els participants rebran formació en aspectes clau com la propietat intel·lectual i la valorització, el model de negoci, el finançament i les tècniques de presentació. Per últim, es celebrarà un concurs on els participants presentaran el seu projecte davant d’experts en valorització d’idees de negoci i, d’entre tots els participants, es concediran 3 premis.

Veure notícia original

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s